Mfc de Ploats ligt aan één van de grootste natuurgebieden van Europa, namelijk de Weerribben en Wieden. Als voormalig Zuiderzeestadje speelt Blokzijl hierin een belangrijke toeristische schakel.

Op de fiets, kano, fluisterboot of rondvaart is dit gebied een eldorado van natuurschoon voor de toerist waar prachtige natuur samengaat met leuke terrasjes en bezienswaardigheden. In samenwerking met verschillende partners in de omgeving van Blokzijl bieden wij tal van arrangementen aan voor families, bedrijven en verenigingen

De mogelijkheden

Bruiloft

Bruiloft

Het vieren van een bruiloft is een bijzondere gebeurtenis in je leven. Wij bieden een aantal bruiloftsarrangementen die in overleg met uw wensen tot een onvergetelijke dag moeten leiden

Bekijk de mogelijkheden
Kinderfeest, verjaardagfeest of iets anders te vieren?

Feesten

Of u nu graag uw eigen verjaardag of die van uw kind wilt vieren, 12,5 of meer jaren getrouwd bent, babyshower met uw vriendinnen wilt vieren, high-tea, of een van de vele andere mogelijkheden.

Bekijk de mogelijkheden
Voor een heerlijke lunch

Lunchen

Wij bieden een gevarieerd aanbod van brunch tot lunchgerechten aan. Deze zijn toegespitst op de verschillende activiteiten die we bieden. Voor een ieder wat wils.

Bekijk de mogelijkheden

Receptie

Het vieren van een receptie is vaak voor degene die hem organiseert moeilijk inschatten hoeveel bezoekers daadwerkelijk komen opdagen. Daarom hebben we een op maat gemaakt arrangement opgesteld.

Bekijk de mogelijkheden
Buffetten

Buffetten

Ook culinair kunnen wij uit de voeten. Onze keuken is voorzien van alle apparatuur die een koud/warm of dessertbuffet in diverse prijsklassen kan garanderen onder auspiciën van onze keukenbrigade.

Bekijk de mogelijkheden
Gefeliciteerd, vier het in de ploats!

Kinderfeest

Het blijft voor ouders altijd moeilijk om weer wat te bedenken voor hun kroost als die jarig is. Onze sportzaal die wij bieden heeft alle ingrediënten om van een kinderfeestje een leuk feestje te maken

Bekijk de mogelijkheden
Lekker barbecuen voor een betaalbare prijs

Barbecue

Wilt u zelf in actie. Dan kunt u uw feest aanvullen met een barbecue. Ook daarin bieden we verschillende arrangementen, zodat u zelf een keuze kunt maken.

Bekijk de mogelijkheden
Vragen? Neem gerust contact op.

Iets anders

Staat uw idee hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op